+90 (352) 220 33 01

+90 (542) 423 81 11

Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili açıklama.

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili açıklama.

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili açıklama.

Asla ve kat’a unutulmamalıdır ki; 15 Temmuz 2016 Cuma günü, Türkiye ve dünya tarihine, insanlığın bugüne kadar gördüğü en sofistike, en menfur ve de en alçak darbe kalkışması olarak geçmiştir. Buna karşın; Aziz Türk Milleti, daha önce yaşadığı darbelerin sonuçlarını en ağır şekilde yaşamış bir topluluk olarak, bu sefer ki kalkışmaya karşı topyekûn bir direniş göstermiş ve darbe yapmak isteyen gözü dönmüş zavallılara darbe yapıp hepsini derdest ederek dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır.
Yıllardır insanımızı ve kamu otoritesini “Hizmet” adı altında kandıran, akıllarını ve iradelerini dine ve insanlığa hizmet etmediği belli olmakla birlikte, kime hizmet ettiği belli olmayan bir meczuba ipotek etmiş bu güruhun, günü geldiğinde programlanmış robotlar gibi bir cinayet makinesine dönüşebileceği de en acı şekilde tecrübe edilmiştir.
Geçmiş olsun TÜRKİYE. Ve arkasında başka hangi güçler ve odakların olduğu zamanla ortaya çıkacak olan bu alçakça saldırıya kahramanca karşı koyan ve bu uğurda her şeyden önce aziz canlarını feda ederek kendilerini Milletlerine ve Vatanlarına kurban eden ŞEHİTLERİMİZ. Sizleri asla ve asla unutmayacağız. Bu millet var olduğu sürece isimleriniz kalplerimizin en müstesna yerinde yaşayacak. Biz millet olarak hepinizden teker-teker razıyız.
Bu hain kalkışmayı gerçekleştiren, buna destek veren, planlayan, bilip de kamu otoritesine haber vermeyenlerin yanı sıra, sözde “Cemaat” kisvesiyle milletimize ve insanlığa kan kusturan bu gözü dönmüşlere doğrudan veya dolaylı destek veren, yardım ve yataklık eden kim var ise hepsinin layık oldukları şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz.
Umuyor ve diliyoruz ki, bu ve benzeri demokrasi dışı eylemler bu topraklarda artık tarihin tozlu raflarına kaldırılmış olsun. Asırlardır bu coğrafyada asaletiyle, şanı ve şerefiyle varlığını sürdürmüş olan bu aziz milletimiz artık bundan sonra böylesi ilkel ve yasa dışı kalkışmaların hedefi olmasın.
Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.

ÇAĞAN BİNA YÖNETİMİ SİGORTA VE EMLAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ


10:28, 25.07.2016

Bu site Lifos iKobi hazır web sitesi sihirbazı kullanmaktadır.

Lifos Yazılım